We coach

Zet jezelf, je medewerkers, je team in de juiste versnelling op weg naar succes, groei, veerkracht, tijd, rust in je hoofd en minder stress. In je privéleven en op het werk.

Ontdek meer...

We mediate

Ga met onze erkende bemiddelaars in zee voor het duurzaam oplossen van je conflicten en voor conflictcoaching. Op de werkvloer, in je privéleven en in zaken. Zo win je tijd, geld en levenskwaliteit!

Ontdek meer...

We train

Ontdek nieuwe inzichten, beproefde recepten en nuttige tools. Vind inspiratie in onze workshops, trainingen en keynotes en word weer regisseur van je leven.

Ontdek meer...

RUST IN JE HUIS EN JE HOOFD: BESLIST OOK VOOR JOU!

Pak de tastbare buitenwereld aan om in je hoofd orde op zaken te stellen en rust te vinden. Het is de rode draad in het vierde boek 'Rust in je huis en je hoofd' van Sara Van Wesenbeeck, life & business coach, organizing expert en bezieler van Barking Dogs. In haar vierde boek coacht Sara je bij het slim organiseren van je leefomgeving, je tijd, jezelf, je huis, je gezin en je werk. Sara reikt daarvoor beproefde recepten en systemen aan die bij je passen en duurzaam zijn.
Te koop in België en Nederland vanaf 1 juni 2017

Meer info en bestellen

Over de hond en zijn impact

Life en business coach - Professional organizer Sara Van Wesenbeeck - Foto Ellen Goegebuer2

“Onze blaffende honden bijten niet, maar ze zijn wel je trouwe, deskundige en inspirerende ‘gps’ op weg naar succes. Onder dit motto zag ‘Barking Dogs’ het levenslicht. We verkopen geen kat in een zak, maar reiken nuttige en slimme lifesavers aan, in woord en daad, in onze coaching, mediation, trainingen en boeken. Voor jou, je medewerkers, je team, je bedrijf of organisatie. Zo win je de ratrace met ruime voorsprong en krijg je al je eenden weer op een rij. Tijd voor verandering? Maak de slapende hond in jezelf wakker en contacteer ons. We bijten niet!”

Sara Van Wesenbeeck, bezieler van Barking Dogs.