We coach

Zet jezelf, je medewerkers, je team in de juiste versnelling op weg naar succes, groei, veerkracht, tijd, rust in je hoofd en minder stress. In je privéleven en op het werk.

Ontdek meer...

We mediate

Ga met onze erkende bemiddelaars in zee voor het duurzaam oplossen van je conflicten en voor conflictcoaching. Op de werkvloer, in je privéleven en in zaken. Zo win je tijd, geld en levenskwaliteit!

Ontdek meer...

We train

Ontdek nieuwe inzichten, beproefde recepten en nuttige tools. Vind inspiratie in onze workshops, trainingen en keynotes en word weer regisseur van je leven.

Ontdek meer...

ERKENDE (BEROEPS)OPLEIDING ‘IK WORD PROFESSIONAL ORGANIZER’

  • Het vak van professional organizer/opruimcoach van a tot z leren?
  • Je eigen organizing-business opstarten?
  • Een gedegen opleiding volgen?

Schrijf dan nu in voor de opleiding ‘IK WORD PROEFESSIONAL ORGANIZER‘ van Barking Dogs.

De eerstvolgende cursus vindt plaats op: 18 + 19 november + 17 december 2021.

Schrijf snel in, want VOL = VOL!

Meer info en inschrijven

PERSONAL COACHING VOOR MEDICI

Ben je arts, tandarts, psycholoog, kinesist, apotheker… en wil je een burn-out voorkomen? Dan is een personal coach beslist iets voor jou!

Samen met je coach werk je aan persoonlijke doelstellingen, zoals: wat zijn je energiegevers, hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit, hoe kun je in extreem drukke tijden toch ontspannen…

Contacteer Barking Dogs voor een gratis kennismakingsgesprek met je coach of voor het opstarten van een coachingstraject.

Meer info & opstarten coachingstraject

NIEUW: ‘HACK JE BUDGET’, 365 TIPS OM MEER UIT JE GELD TE HALEN

Wil je meer geld overhouden op het einde van de maand, zonder in te boeten op comfort of plezier? Dan is ‘Hack je budget’ hét boek voor jou! Met de 365 beproefde tips van expert en coach Sara Van Wesenbeeck kun je – ook in tijden van crisis – op een snelle en makkelijke manier euro’s winnen. Je haalt meer uit je geld, je kunt eindelijk weer sparen en je wordt (weer) financieel fit. Dus waar wacht je nog op?
Vanaf nu te koop in België en Nederland

Meer info en bestellen

NIEUW: BEMIDDELING & COACHING

Met ‘Bemiddeling & coaching’ biedt Barking Dogs een integrale aanpak om conflicten op het werk sneller en duurzaam op te lossen. Dat bevordert een beter werkklimaat en meer welzijn, productiviteit en geluk op het werk. Bij ‘Bemiddeling & coaching’ word je op maat begeleid door een deskundige en ervaren bemiddelaar en coach uit ons team.

De tandem-aanpak waarbij bemiddeling en coaching gecombineerd worden, is nieuw in België.

Meer info & bemiddeling aanvragen

‘PIMP MIJN PORTEMONNEE’, GRATIS BUDGETTIPS VIA WHATSAPP

Mag je portemonnee best wat verdikken?

Schrijf dan nu in voor de gratis budgettips van Sara Van Wesenbeeck, bespaarexpert en auteur van de bestseller ‘Hack je budget’.

Schrijf je nu gratis in en word elke tip een beetje rijker!

Schrijf nu in voor de gratis budgettips

NIEUW: 'HACK JE BUDGET', 365 TIPS OM MEER UIT JE GELD TE HALEN

Wil je meer geld overhouden op het einde van de maand, zonder in te boeten op comfort of plezier? Dan is ‘Hack je budget’ hét boek voor jou! Met de 365 beproefde tips van expert en coach Sara Van Wesenbeeck kun je - ook in tijden van crisis - op een snelle en makkelijke manier euro’s winnen. Je haalt meer uit je geld, je kunt eindelijk weer sparen en je wordt (weer) financieel fit. Dus waar wacht je nog op?
Vanaf nu te koop in België en Nederland

Meer info en bestellen

Over de hond en zijn impact

Life en business coach - Professional organizer Sara Van Wesenbeeck - Foto Ellen Goegebuer2

“Onze blaffende honden bijten niet, maar ze zijn wel je trouwe, deskundige en inspirerende ‘gps’ op weg naar succes. Onder dit motto zag ‘Barking Dogs’ het levenslicht. We verkopen geen kat in een zak, maar reiken nuttige en slimme lifesavers aan, in woord en daad, in onze coaching, mediation, trainingen en boeken. Voor jou, je medewerkers, je team, je bedrijf of organisatie. Zo win je de ratrace met ruime voorsprong en krijg je al je eenden weer op een rij. Tijd voor verandering? Maak de slapende hond in jezelf wakker en contacteer ons. We bijten niet!”

Sara Van Wesenbeeck, bezieler van Barking Dogs.