Vakantie voorbij? Boek meteen weer een nieuwe!

De vakantie is voorbij en met z’n allen gaan we weer aan het werk. Je staat weer in de file, holt weer van de ene afspraak naar de andere, je mailbox puilt weer uit…

Hoe houd je in die drukte het vakantiegevoel nog even vast? Life & business coach, senior personal organizer en auteur Sara Van Wesenbeeck geeft tips. Op Radar Radio bij de Nederlandse Radio 1.

Vakantie voorbij: ‘Boek meteen weer een nieuwe!’

Vakantiestress tegengaan en het vakantiegevoel nog lang vasthouden - tips van life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck - www.barkingdogs.beEens terug uit vakantie, moet je weer aan de bak. Voor je het weet word je overmand door stress: je agenda puilt uit met afspraken, je holt van de ene deadline naar de andere en ook thuis komt er geen eind aan het plannen en regelen.

Sara van Wesenbeeck is life & businesscoach en weet alles over de ideale balans tussen werk en je vrije tijd. Zij geeft een aantal tips waar je op kunt letten:

  • “Een vakantie moet rust en herstel brengen.”
  • “Zorg dat je op een rustige manier je vakantie inrolt en zorg dat je niet tijdens je vakantie gestoord wordt door werk. Laat je smartphone en laptop thuis. Dat is vaak heel moeilijk.”
  • “Reken twee dagen om na je vakantie bij te praten met je collega’s, je ongelezen mails te behandelen en de overdracht te doen met je collega die je werk heeft overgenomen. Het is een verstandige investering die rust en productiviteit oplevert.”

Luister (en kijk) mee naar de adviezen van life & business coach Sara Van Wesenbeeck op de Nederlandse radio.

Zachte landing op het werk na je vakantie: 9 tips van Sara Van Wesenbeeck

Wil je nog meer slimme tips voor een zachte landing op het werk na je vakantie?

Met de 9 slimme tips van life & businesscoach en senior personal organizer Sara Van Wesenbeeck ruil je zorgeloos de vakantie voor je kantoor.

Lees hier Sara’s adviezen en ga aan de slag.

Voor eens en voor altijd een goede start nemen na je vakantie? Laat je coachen door Barking Dogs!

Met meer comfort functioneren? Je productiviteit verhogen? Elke dag op tijd naar huis vertrekken? Je deadlines halen? Je mailbox georganiseerd krijgen? Een goede start nemen na je vakantie?

Barking Dogs en life & business coach en personal organizer Sara Van Wesenbeeck coacht je deskundig en op maat zodat jij binnen de kortste keren alles weer onder controle hebt, met meer plezier werkt en meer tijd hebt voor datgene wat er echt toe doet.

Wie wil daar niet voor tekenen?

En… we bijten niet!