Ken jij DERK al?

 

Ken jij DERK al - productiviteitstip van Sara Van Wesenbeeck

 

My name is… DERK

 

Wil je dingen eindelijk écht afgewerkt krijgen? Heel wat tijd winnen? Meer rust in je hoofd? Dan is DERK beslist de partner met wie je je leven wil delen!

 

Weet je, DERK is slim. Hij Doet Eerst Rot Klussen en begint zijn werkdag met de taken waar hij het meest tegenop ziet, of die hij het langst uitgesteld heeft.

 

Krijg meer gedaan met DERK

 

Sluit DERK voortaan in de armen en plan jullie intieme momenten ook in je agenda. Zorg tijdens die speciale momenten voor focus-tijd (je smartphone mag uit!) – je wil DERK immers liefst van al diep in de ogen kunnen kijken.

 

Met DERK aan je zij zul je ’s avonds tevreden terugkijken op je dag, want je was niet alleen drukdrukdruk maar je hebt – eindelijk – ook heel wat écht afgewerkt!

 

________________________________________________________________________________

Life en business coach - Professional organizer Sara Van Wesenbeeck - Foto Ellen Goegebuer2Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, bemiddelaar, professional organizer, expert personal finance, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een groter budget en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek en Het slimme budgetboek en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Op haar website www.plusorganizing.be en haar blog ‘Sara’s L!fesavers’ vind je meer slimme tips voor persoonlijke effectiviteit, een gezonde work life balans, een groter budget en slim tijdbeheer.

________________________________________________________________________________