Tussen droom en daad…

 

De-ochtendspits-het-handboek-voor-de-spitsuurvrouw-Sara-Van-Wesenbeeck

 

Welke ‘wetten’ en praktische bezwaren staan jou in de weg om je ‘ideale’ ochtendroutine’ te realiseren? Hoe krijg jij ’s ochtends iedereen op tijd de deur uit (jezelf incluis)?

 

Deel jouw tips door op deze blogpost te reageren.

 

Laat je inspireren door het ‘ideale ochtend-schema’ uit ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’.

 

© De ideale ochtend: ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’, je survivalgids voor de ratrace van elke dag, van life & business coach, bemiddelaar, professional organizer en spreker Sara Van Wesenbeeck. ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ kost 18,99 euro en is in België en Nederland uitgegeven bij Lannoo. Bestel hier een door de auteur gesigneerd exemplaar.

 

________________________________________________________________________________

Life en business coach - Professional organizer Sara Van Wesenbeeck - Foto Ellen Goegebuer2Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, bemiddelaar, professional organizer, expert personal finance, spreker en auteur. Ze coacht managers, executives, ondernemers, individuen en gezinnen bij het realiseren van een leven met minder stress, een groter budget en meer kwali-tijd. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme organizing boek en Het slimme budgetboek en een veelgevraagd expert in de media in binnen- en buitenland. Op haar website www.plusorganizing.be en haar blog ‘Sara’s L!fesavers’ vind je meer slimme tips voor persoonlijke effectiviteit, een gezonde work life balans, een groter budget en slim tijdbeheer.

________________________________________________________________________________