21 januari 2015 – Het Belang Van Limburg

Financiële kennis van vrouwen is ondermaats

 

 

Geld2 - Foto Sara Van WesenbeeckLife & business coach, personal finance expert, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck reist rond in Vlaanderen met twee workshops over budget:

 

Deze laatste workshop kadert in het BMI-project van Markant Budget. Met het Budget Mass Index-project wil Markant de financiële kennis van vrouwen vergroten.

 

Wist je trouwens dat het verschil in vermogen tussen mensen mét en mensen zonder financiële kennis maar liefst 80.000 euro bedraagt? (cijfers van De Nederlandse Bank, de Nederlandse nationale bank) Door heel eenvoudig je kennis over geldzaken bij te spijkeren, word jij sowieso ‘rijker’.

 

Naar aanleiding van de start van de tweede reeks workshops van Markant Budget op 20 januari in Vilvoorde, werd coach Sara Van Wesenbeeck geïnterviewd door Het Belang Van Limburg. De krant publiceerde ook enkele van Sara’s slimste budgettips.

 

Lees meer…

 

HET SLIMME BUDGETBOEK - Sara Van Wesenbeeck - coverWil je ook je budget vergroten, zonder moeite en zonder in te leveren aan comfort of plezier? Lees ook ‘Het slimme budgetboek’, het boek waarmee je elke week 100 euro verdient (uitgegeven bij Lannoo).