Let’s party!

 

Op het moment dat je dit leest staat de kerst- en nieuwjaarsborrel op het werk wellicht niet bovenaan op je prioriteitenlijst. Je bent immers druk bezig met allerlei taken die nog voor het jaareinde moeten afgerond worden, waardoor het organiseren van een feestje het laatste is waar je nu aan denkt.

 

Gezond timemanagement

 

Toch verdienen ‘borrels’ en feestjes een plaats tussen de drukke bezigheden op het werk.

 

Een feestje is dé manier om het hectische kantoorleven achter je te laten: de batterijen opladen, plezier maken, even grappen en grollen met de collega’s en je baas… het draagt allemaal bij tot het creëren van minder stress, betere relaties en gezond timemanagement.

 

De kunst van het stoppen

 

In het ‘Handboek voor de spitsuurvrouw’ leer ik je ‘de kunst van het stoppen’. Even halt houden om een feestje te bouwen, geef het zeker een plaats tijdens je drukke bezigheden. Het maakt je des te productiever.

 

Kom je ook naar mijn feestje?

 

Werk je met een team aan een project waarvan de deadline nadert? Bouw een feestje! Roep iedereen bij elkaar, drink een (niet-alcoholisch) glas, eet een hapje, maak er een gezellig kwartiertje van, klets en lacht wat en ga daarna verder met je project.

 

Met frisse moed en opgeladen batterijen gaat iedereen verder en het project zal des te sneller klaar zijn. Succes verzekerd!

 

Goede voornemens

 

Plezier maken en genieten, geef het ook in 2015 een plaats in je agenda! Bouw een feestje, ook als het heel druk is.

 

Lees meer

 

Lees ook mijn artikel ‘Let’s party’ in Management Support Magazine. Of lees ‘Borreltje op kantoor’ op de website van Management Support.nl. In deze artikels vertel ik je hoe je leuke tijd- en budgetvriendelijke kantoorborrels kunt organiseren.