22 september 2014 – De Morgen

En nu de financiële emancipatie nog

 

Artikel De Morgen - vrouwen en geldkennis - Sara Van Wesenbeeck - 22 9 2014Onderzoek van netwerkorganisatie Markant wijst uit dat de financiële kennis van vrouwen ondermaats is. Budgetcoach, life & business coach en auteur van ‘Het slimme budgetboek’ Sara Van Wesenbeeck geeft vandaag in De Morgen duiding bij de resultaten.

 

“Financieel geletterd zijn is nochtans belangrijk voor ons dagelijkse leven”, zegt Sara Van Wesenbeeck in De Morgen. “Wist je dat het verschil in vermogen tussen iemand met en iemand zonder financiële kennis maar liefst 80.000 euro bedraagt?”

 

Reden te meer om onze financiële kennis bij te spijkeren. Volg vanaf dit najaar de opleidingen van Markant Budget. Sara Van Wesenbeeck geeft de sessies budgetteren@home. Schrijf je nu in!

 

Lees het artikel in De Morgen met duiding van Sara Van Wesenbeeck…