Zo houd je elke maand minstens 365 euro over

 

Ik ben een groot pleitbezorger van de ‘goede gewoonte’. Een goede gewoonte is niets meer of minder dan een vaardigheid of routine die iets toevoegt aan je leven of werk, zoals minder stress, een betere levenskwaliteit of meer tijd voor de leuke dingen van het leven.

 

Maar wist je dat je met ‘goede gewoontes’ ook kunt werken aan een goed gevulde portemonnee? In ‘Het slimme budgetboek’ vertel ik je alles over die goede gewoontes die je (tot meer dan 100 euro per week!) winst kunnen opleveren.

 

Handig 4-weken-budgetplan

 

Deze maand heb ik verschillende winstgevende budgettips ook samengebracht in een handig 4-weken-budgetplan in Vitaya Magazine. Aan de hand van mijn budgetplan slaag je erin om elke maand minstens 365 euro winst te maken.

 

Ook in het kleinste kamertje

 

In het 4-weken-budgetplan leer ik je onder meer hoe je van vele kleintjes één grote (som) maakt, dat er ook in het kleinste kamertje geld te verdienen valt en dat je zelfs geld kunt verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent.

 

Meteen aan de slag!

 

De vakantie is in elk geval de ideale periode om nieuwe goede gewoontes aan te leren – je hebt er nu immers meer tijd en energie voor. De goede gewoontes die je jezelf nu eigen maakt, leveren je het hele jaar door winst op.

 

Zin om het uit te proberen? Het kost je niets en brengt alleen maar op. Dus waar wacht je nog op?

 

Ga meteen aan de slag met mijn 4-weken-budgetplan!