Maak je goede (budget)voornemens in 2014 eindelijk waar!

 

Staat ‘een ruimer budget’ en ‘kunnen sparen’ ook bovenaan op je verlanglijstje voor 2014? Maar vind je dat makkelijker gezegd dan gedaan, zeker in crisistijd? Dan heb ik goed nieuws: een groter budget ligt ook voor jou binnen handbereik, want de sleutel daarvoor heb je zélf in handen.

 

Met een aantal kleine, slimme acties en gedragsveranderingen kun je in 2014 makkelijk vele honderden (en zelfs duizenden!) euro’s winnen. Bovendien maak je meteen ook persoonlijke winst: minder stress, meer overzicht en meer tijd voor de leuke dingen van het leven. Zelfs zonder dat je daarbij moet inboeten aan luxe of plezier.

 

Toch nog niet helemaal overtuigd, maar wel nieuwsgierig? Hou deze week je mailbox goed in de gaten, want ik stuur je elke dag een L!FESAVER waarmee je dit jaar zonder twijfel winst maakt!

 

Hier gaan we dan:

 

BUDGET-L!FESAVER 1: begin eraan, meteen!

Begin eraan! Dat is altijd een goede gewoonte. Goede voornemens en plannen kan je alleen waarmaken door de koe bij de horens te vatten. Dus: begin meteen, onderneem actie, want als je het niet doet, ben je op dit moment gewoon geld aan het verliezen!