De (energie)jacht is weer geopend!

 

Het is weer zover: de Energiejacht is open! De Energiejacht is een campagne van de Bond Beter Leefmilieu (BBL) waarbij je afrekent met de energievreters in je huis en op die manier elk jaar makkelijk 140 euro (en meer) kunt winnen op je energiefactuur.

 

Met deze campagne toont de BBL aan dat energie besparen echt niet veel inspanning kost: met enkele kleine gedragsveranderingen en enkele doordachte ingrepen kom je al een heel eind.

 

De Energiejacht loopt van 1 december tot 31 maart. Tijdens deze periode probeer je zoveel mogelijk energie te besparen aan de hand van concrete tips die je meekrijgt via de site van de BBL.

 

Je kunt individueel deelnemen of in groep. Als je in groep deelneemt, krijg je ook de hulp van een ‘energiemeester’. De handige tool op de site van de BBL geeft je ook meteen zicht op je energieverbruik.

 

Registreer je nu als ‘energiejager’ op de website van de Bond Beter Leefmilieu en spaar zonder moeite heel wat geld uit.

 

‘De meest groene energie is de energie die we niet verbruiken’, aldus nog de BBL. En wat je niet verbruikt, hoef je uiteraard ook niet te betalen ;-). Ik ga in elk geval op (energie)jacht, jij ook?